Francesca Decor

Colectia My Julietta

Feronerie

 

Alege feroneria preferată și te rugăm să ne scrii codul în formularul din pagina de produs


Finisaje BRAD

În această variantă, mobila este doar șlefuită, nefinisată!

Se potrivește celor care doresc să aplice ulterior un finisaj în regim propriu.

Dacă dorești mobilierul la brut, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad brut”.

BRUT


ceruit

Este finisajul cel mai călduros, realizat cu ceară de calitate premium adusă din Europa de Vest.

Finisajul ceruit redă aparența naturală a lemnului, este compatibil cu nuanțele de maro care readuc amintirile timpurilor de altadată pe mobilierele astfel finisate.

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad ceruit” + codul.


vopsit

 

Este finisajul cel mai popular, suprafețele sunt vopsite de două ori astfel vor fi ușor lucioase, netede și fine iar dedesubt, foarte discret se vede totuși esență lemnului.
Utilizăm vopsea ecologică pe bază de apă. Vopselele sunt de înaltă calitate, certificate și nu sunt toxice, ca urmare pot fi aplicate inclusiv pe mobilierul destinat camerei copiilor.
Paletarul nostru de culori cuprinde 36 de nuanțe, de la cele modeste, pastelate până la cele mai vibrante și energizante. Entuziasmul, căldura și emoția sunt doar câteva sentimente aduse în căminul tău prin mobilierul vopsit.

Dacă dorești o astfel de vopsea, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad vopsit” + codul.


vopsit antichizat

Orice culoare din categoria “Vopsit” poate fi la rândul ei antichizată. Această procedură presupune vopsirea corpurilor de mobilier în culoarea dorită urmată de o procedură specială executată manual prin care canturile sunt ușor ”atinse” și șlefuite până apare foarte subtil culoarea naturală a lemnului. Folosind această procedură Handmade, nu există două mobiliere identice, fiecare fiind unicat din punct de vedere al finisării. Finisajul antichizat conferă mobilierului un aspect Vintage, foarte plăcut.

Dacă dorești acest finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad vopsit antichizat” + codul.dublu antichizat

În acest caz sunt două straturi diferite de vopsea pe acceeasi suprafață. Se aleg două culori diferite, exclusiv din categoria Vopsit, se vopsește cu prima culoare toată suprafața după care se aplică o ceară specială pe canturi, iar apoi se aplică și cea de a doua culoare pe toată suprafața mobilierului.

Pe canturi, unde s-a aplicat ceara specială, cea de-a doua culoare nu se va prinde, astfel vom obține două culori diferite pe aceeași suprafață, cu un aspect puternic antichizat. Culoarea dominantă și cea mai vizibila va fi deci cea de-a doua culoare aleasă, iar pe canturi va fi vizibilă prima culoare aleasă.

Prin această procedură se pot crea chiar și contraste puternice cum ar fi de exemplu vopsit alb și negru.

Dacă dorești acest finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad vopsit dublu antichizat” + codul.


dublu color

Pentru obținerea unui contrast puternic recomandăm finisajul Dublu Color. Acest finisaj permite să alegi culori diferite pe același produs, respectiv o culoare pentru interiorul mobilierului și o altă culoare pentru exterior.

Culori diferite pot fi comandate și pentru blatul produsului respectiv pentru restul corpului de mobilier. În această categorie de finisaj vei putea alege atât din culorile Vopsite, cât și și din celelalte categorii de finisaj: Ceruit, Periat, Periat Adânc sau Bait.

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad dublu color” + codul.periat

Periajul este o procedură exclusiv manuală – un Handmade exclusiv prin care se perieaza ușor suprafața lemnului, rezultând o suprafață fină și foarte plăcută la atingere.

În această categorie de finisaj sunt disponibile 2 nuanțe vintage: P037 și P057. Finisajul periat este de fapt o procedură complexă în cadrul căreia se parcurg 7 pași diferiți.

Prin aplicarea acestui tip de finisaj, mobila este în același timp protejată prin lăcuire, dar și fibra lemnului este accentuată prin baiț și adăugarea unei patine speciale.

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad periat” + codul.periat adânc

Acest finisaj presupune aplicarea unei proceduri mecanice realizată printr-o technologie modernă.

Astfel, printr-un periaj dur, suprafața moale a lemnului este îndepărtată, rămânând o suprafață neregulată prin care este evidențiată fibra lemnului. Apoi lemnul este tratat cu baiț, patinat și la sfârșit lac sau ulei în funcție de culoarea alesă.

La finisajul «Periat adânc» senzația de lemn masiv este și mai puternic accentuată, suprafața rezultată fiind una mai dură, mai aspră la atingere, dar și mai rezistentă la mici impacturi.

Acest finisaj este probabil cel mai special, atât din punct de vedere al procedurii de producție, cât și cel al rezultatului final. Aspecul final al mobilierului este într-adevăr unul unicat.

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad periat adânc” + codul.


baiț lăcuit

Baițurile sunt des utilizate la esențele de rășinoase deoarece pun în evidență structura naturala a lemnului. De fapt ele se mai numesc și baițuri pozitiv-negative, deoarece se impregnează în esența moale (pozitivă) a lemnului colorând aceste părți iar pe straturile dure (negative) nu se prind.

Este o procedură complexă care necesită o pregătire minuțioasă. Pe suprafața astfel pregătită se aplică baițul pozitiv care după uscare se șlefuiește ușor, după care se aplică un grund iar ca și strat final, reperele băițuite sunt acoperite cu lac.

Rezultatul final este o suprafață deosebită care accentuează structura naturală a lemnului.

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad baiț lăcuit” + codul.


multicolor

Acest finisaj permite să alegi chiar trei sau mai multe culori diferite pe același corp de mobilier, respectiv o culoare pentru interiorul mobilierului, o altă culoare pentru exteriorul corpului de mobilier, o a treia culoare pentru blatul / cornișă produsului și alte culori diferite pentru sertare.

În această categorie de finisaj vei putea alege atât din culorile Vopsite, cât și din celelalte categorii de finisaj: Ceruit, Periat, Periat Adânc sau chiar și Baiț Lăcuit.

Alegând acest tip de finisaj o mulțime de culori vii vor inunda căminul tău și îi vor da o nota veselă!

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “brad multicolor” + codurile.FINISAJE stejar

Vă punem la dispoziție 14 nuanțe elegante pentru lemnul masiv de stejar. Aceste culori se pot alege în mod standard doar pentru blaturile produselor care au blatul din lemn de stejar, codificate „TOP OAK”.

Toate produsele pot fi însă fabricate și integral din lemn de stejar în toate cele 14 nuanțe disponibile: uleiate, lăcuite sau periate În acest sens este nevoie de contactarea magazinului FRANCESCA DECOR la contact@francescadecor.ro

STEJAR lăcuit

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “stejar lăcuit” + codul.


STEJAR în ulei

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “stejar în ulei” + codul.


STEJAR periat adânc

Dacă dorești acest tip de finisaj, te rugăm să scrii în formularul din pagina de produs: “stejar periat adânc” + codul.

 • Telefon: 0740229998

 • Email: contact@francescadecor.ro

 • Livrare gratuita in Romania

 • Aboneaza-te


   * Abonează-te chiar acum la newsletter Francesca Decor pentru cele mai noi produse, oferte, articole, inspirații și multe alte surprize!

  • S.C Francesca Home Decor SRL

   Registrul Comertului: J/12/336/2017

   CUI: RO37005295

   Cont IBAN Banca Transilvania:

   RO58BTRLRONCRT0383265401

   Birou: Str. Tarnavelor nr.34, Cluj Napoca

   Telefon: 0740 229 998

   Email: contact@francescadecor.ro (timp de răspuns max. 1 zi lucrătoare)

   Program: Luni – Vineri – 9:00-17:00