Francesca Decor

Bine ai venit în magazinul nostru și îți mulțumim pentru asta!

Francesca Decor - Mobilier Premium din Lemn Masiv Produs în România

 

Francesca Decor este un business de familie 100% românesc, creat în anul 2017. Este proiectul de suflet al meu, Andreea Flueraș și al soțului meu, Călin Flueraș și împreună ne-am propus să livrăm natura în casele tuturor românilor!  Dacă sunteți în căutarea mobilierului de cea mai bună calitate, Francesca Decor este locul perfect pentru dumneavoastă. Specializându-ne în mobilierul din lemn masiv, oferim o gamă diversă de piese de mobilier premium produse în România. Calitatea și design-ul rafinat sunt cuvintele noastre cheie, iar fiecare piesă este fabricată cu grijă și atenție la detalii. Veniți să descoperiți colecția noastră unică de mobilier din lemn masiv!

Descoperă colecțiile noastre de mobilier premium fabricat în România, realizat din lemn masiv de cea mai bună calitate. Fie că sunteți în căutarea unui dulap de baie, a unui pat din lemn masiv sau a unei căzi de baie cu o eleganță deosebită, Francesca Decor are tot ceea ce vă doriți pentru a îmbrăca casa cu cele mai frumoase și rafinate piese de mobilier.

La Francesca Decor, nu numai că oferim mobilier din lemn masiv pre-produs, dar ne-am dori să creăm împreună cu dumneavoatră mobilier unic și personalizat, care să se potrivească perfect cu preferințele și stilul dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru a discuta proiectul dumneavoastră unic de mobilier la comandă!

De ce mobilier din lemn? 

În primul rând, pentru că iubim lemnul și natura. Piesele de mobilier din lemn transformă casa ta în acel loc unde te vei simți pe deplin acasă. Căldura și naturalețea lemnului te ajuta să găsești acea liniște interioară și starea de bine de care avem cu toții nevoie când ne întoarcem acasă.

Noi, la Francesca Decor, avem principala misiune de a aduce natura mai aproape de tine, în casa ta, fiind convinși de influența pozitivă și beneficiile minunate ale lemnului. 

De ce mobilierul din lemn produs în România?  

Ne dam toată silința să susținem producătorii locali care au nevoie cu siguranță de sprijinul nostru.

Astfel, în magazinul nostru vei găsi o multitudine de stiluri care definesc piesele de mobilier din lemn masiv, de la clasic la modern, contemporan sau tradițional rustic. Ele sunt așezate în colecții care definesc aceste stiluri, pentru că tu să poți alege mai ușor ceea ce ți se potrivește.

Dorim de asemenea să completăm decorul casei tale cu o gamă variată de corpuri de iluminat şi alte elemente de decor alese special pentru ca tu să poți crea o amenajare pe stilul dorit.

Suntem aici pentru tine și suntem cât se poate de atenți la ceea ce-ți dorești!

Echipa Francesca Decor

 • Telefon: 0740229998

 • Email: contact@francescadecor.ro

 • Livrare gratuita in Romania

 • Aboneaza-te


   * Abonează-te chiar acum la newsletter Francesca Decor pentru cele mai noi produse, oferte, articole, inspirații și multe alte surprize!

  • S.C Francesca Home Decor SRL

   Registrul Comertului: J/12/336/2017

   CUI: RO37005295

   Cont IBAN Banca Transilvania:

   RO58BTRLRONCRT0383265401

   Birou: Str. Tarnavelor nr.34, Cluj Napoca

   Telefon: 0740 229 998

   Email: contact@francescadecor.ro (timp de răspuns max. 1 zi lucrătoare)

   Program: Luni – Vineri – 9:00-17:00