Mobilă La Comandă

”Acasă” se percepe vizual și cel mai mult emoțional. ”Acasă” este extensia personalității noastre, locul unde ne reconectăm cu noi înșine, cu lumea noastră. Lucrăm într-o echipă de profesioniști cu experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, ne străduim de fiecare dată, cu fiecare proiect, să creăm o simfonie de forme, dimensiuni, materiale și culori care să îmbunătățească viața „acasă” a clienților Francesca Decor

.

Principii:

  • Calitatea este promisiunea Francesca Decor, angajamentul de a răspunde așteptărilor clienților. Nu este un cuvânt, este un concept palpabil, vizibil, validat de timp, un criteriu în funcție de care suntem recomandați în rândul amenajarilor complete cu mobilier de calitate.

 

  • Dedicarea este modul în care alegem să abordăm fiecare proiect. Am început să facem mobilă din pasiune pentru frumos, pentru artă. Este o trăsătură de caracter Francesca Decor iar aceasta ne motivează să ne implicăm și să empatizăm cu felul de a fi, stilul de viață al fiecărui client, astfel încât să transpunem în realitate fiecare viziune.

 

  • Devenim prietenul clienților noștri. Cele mai bune rezultate se livrează atunci când cunoști și înțelegi preferințele, dorințele și nevoile raportate la spațiul pe care clienții noștri îl iubesc. Ne implicăm în toate proiectele, sunt la fel de importante prin faptul că imprimăm în acestea o parte din noi, Francesca Decor. Încrederea, compatibilitatea și deschiderea sunt ingrediente principale pentru succesul unui proiect și determină într-un mod natural, aproape firesc, prietenia. Suntem recunoscători pentru relațiile frumoase câștigate cu fiecare client care ne-a trecut pragul și le mulțumim pentru că recomandările făcute ne-au orientat către alte proiecte noi, alți prieteni.

Realizăm la comandă proiecte unicat din lemn masiv si mdf

formular mobilă la comandă

Scrie-ne cum ti-ai dori sa arate noul tau mobilier, scrie-ne orice iti trece prin minte si noi iti vom raspunde in scurt timp!