Francesca Decor

Mobilă La Comandă din LEMN MASIV

”Acasă” se percepe vizual și cel mai mult emoțional. ”Acasă” este extensia personalității noastre, locul unde ne reconectăm cu noi înșine, cu lumea noastră. Lucrăm într-o echipă de profesioniști cu experiență în industria mobilei, pasionați de artă și design, ne străduim de fiecare dată, cu fiecare proiect, să creăm o simfonie de forme, dimensiuni, materiale și culori care să îmbunătățească viața „acasă” a clienților Francesca Decor

Realizăm la comandă proiecte unicat din lemn masiv si mdf

Pentru a realiza la comanda cele mai frumoase amenajari rezidentiale cu cele mai impresionante pisese de mobilier, utilizam o gama variata de esente nobile din lemn maisv. Iti vom oferi de la masuratori, proiectare si pana la montaj tot ce ai nevoie pentru ca proiectul tau sa fie cu adevarat unicat. La Francesca Decor, nu numai că oferim mobilier din lemn masiv pre-produs, dar ne-am dori să creăm împreună cu dumneavoatră mobilier unic și personalizat, care să se potrivească perfect cu preferințele și stilul dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unui birou din lemn masiv acasă, a unei biblioteci ingenioase sau a unui șifonier elegant, suntem aici să vă ajutăm să realizați ideile dorite. Vă invităm să ne contactați pentru a discuta proiectul dumneavoastră unic de mobilier la comandă!

formular mobilă la comandă

Scrie-ne cum ti-ai dori sa arate noul tau mobilier, scrie-ne orice iti trece prin minte si noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

 • Telefon: 0740229998

 • Email: contact@francescadecor.ro

 • Livrare gratuita in Romania

 • Aboneaza-te


   * Abonează-te chiar acum la newsletter Francesca Decor pentru cele mai noi produse, oferte, articole, inspirații și multe alte surprize!

  • S.C Francesca Home Decor SRL

   Registrul Comertului: J/12/336/2017

   CUI: RO37005295

   Cont IBAN Banca Transilvania:

   RO58BTRLRONCRT0383265401

   Birou: Str. Tarnavelor nr.34, Cluj Napoca

   Telefon: 0740 229 998

   Email: contact@francescadecor.ro (timp de răspuns max. 1 zi lucrătoare)

   Program: Luni – Vineri – 9:00-17:00