Produsele achizitionate de pe site-ul www.francescadecor.ro beneficiaza de livrare gratuita oriunde in tara indiferent de valoarea comenzii sau de numarul de produse comandate, cu exceptia produselor din categoria decoratiuni, si vor fi livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid Sameday pentru coletele de dimensiuni mici iar pentru coletele voluminoase livrarea se va face prin intermediul camioanelor de transport marfa, ele aflandu-se in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Termenul de livrare pentru fiecare produs va fi mentionat in comanda si se regaseste la descrierea produsului in cadrul magazinului.

Livrarile se vor face in 3-14 zile din momentul in care produsul este disponibil pentru livrare si plata finala a fost efectuata.

Mobilierul va fi livrat de catre furnizor la adresa convenita cu cumparatorul, ambalate corespunzator si insotite de documentatia comerciala, tehnica si de transport, aferenta.

Instructiuni de receptie si manipulare a marfii:
Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului, adica a casei respectiv blocului în care clientul îşi are domiciliul sau pana in fata sediului. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului. Piesele de mobilier din lemn masiv vor fi livrate montate sau demontate dupa caz. Cele care sunt livrate montate, sunt livrate in acest mod la recomandarea inginerului de productie pentru a nu fi afectata rezistenta produselor!
Receptia cantitativa. In momentul livrarii marfii Cumparatorul va verifica conformitatea intre numarul de colete primite si numarul de colete de pe documentul de insotire al marfii. Daca apar diferente se consemneaza pe documentul de insotire al marfii emis de catre transportator (AWB /CMR)) si se intocmeste un Proces Verbal de constatare a diferentelor, care se semneaza de catre Cumparator si de catre reprezentantul firmei de transport care face livrarea.

Verificarea integritatii amabalajului. Cumparatorul verifica amabalajul, iar in cazul in care apar deteriorari evidente care ar fi putut sa duca la deteriorarea continutului coletelor( ambalaj gaurit, taiat, lipsa, etc.), pe parcursul transportului sau semne ca coletul ar fi fost deschis dupa sigilare, se va consemna acest aspect pe documentul de insotire a marfii, prezentat de catre reprezentatul companiei care face livrarea. Se recomanda a se face poze daca este posibil.In cazul in care Cumparatorul face receptia marfii livrata in ambalaj evident deteriorat, Vanzatorul isi declina responsabilitatea rezolvarii unor reclamatii ulterioare;

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru deteriorarile aparute in timpul manipularii si montarii defectuoase a produseleor de mobilier, ulterior receptiei acestora.
In cazul in care se vor observa defecte de fabricatie, se va anunta Vanzatorul, francescadecor.ro, in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 48 de ore de la receptia marfii.

Francescadecor.ro nu poate fi facuta responsabila pentru deteriorari ale produselor, (zgarieturi, lovituri, etc.) aparute in timpul manipularii si montarii produseleor de mobilier.
In cazul produselor care se livreaza nemontate, montajul cade in sarcina cumparatorului, iar in cazul in care este vorba despre un produs complex, se recomanda apelarea la personal specializat. Se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de asamblare, care se livreaza impreuna cu produsul. In cazul in care instructiunile de asamblare lipsesc din colet, va rugam sa le solicitati prin e-mail.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului FRANCESCA DECOR”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului