GDPR

POLITICA DE PROTECTIE A CONFIDENTIALITATII DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN CADRUL SOCIETATII FRANCESCA HOME DECOR S.R.L.

FRANCESCA HOME DECOR ” S.R.L. are sediul social in Romania, judetul Cluj, localitatea Dezmir, Str. Malinului nr. 5, Nr. ORC: J12/336/2017, CUI:RO37005295, www.francescadecor.ro. are ca obiect de activitate comercializarea on-line de produse: mobilier din lemn masiv, canapele, covoare, corpuri de iluminat precum si alte articole pentru decorarea casei. Societatea colecteaza si proceseaza datele dvs. personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in urmatoarele scopuri:
a. in scop de ofertare si vanzare de produse;
b. in scop de marketing, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite;

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai
sus este:

 • consimtamantul dumneavoastra;
 • contractul de vanzare dintre parti sau orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte;

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

 • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
 • societatile de curierat sau de transport care transporta catre dvs. produsele comandate de dvs.;

Pastrarea datelor personale
Datele personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale.
Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale
In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001 si in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

 •  dreptul de acces la datele personale care va privesc;
 •  dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
 •  dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de ex. cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii in anumite circumstante (de ex. atunci cand dumneavoastra contestati exactitatea datelor – pentru perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date);
 • dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protecția datelor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, pentru prelucrarea datelor personale.

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :
- Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre FRANCESCA HOME DECOR S.R.L.
pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;
- Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale
catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;
- Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre FRANCESCA HOME DECOR S.R.L. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs.