Francesca Decor

Cum îți amenajezi casa de la țară, cabana sau pensiunea?

Mă bucur nespus că am șansa prin intermediul acestui blog, nou creat în magazinul nostru Francesca Decor, să îți pot povesti despre o colecție unică și specială, realizată bineînțeles din lemn masiv, colecția Ursul Carpatin, căci despre ea este vorba.

Am ales să promovăm această colecție de mobilă în magazinul nostru pentru că ne dorim să încurajăm amenajarea cabanelor și a pensiunilor din țara noastră, într-un stil autentic și frumos. 

Spațiul în care oaspeții vor fi primiți va fi încărcat de liniște, armonie, simplitate și căldură, astfel încât ei se vor întoarce de fiecare dată cu mult drag.

Această colecție este realizată din lemn masiv de molid, astfel încât poate fi  foarte ușor sculptată manual. Cei care au conceput această mobilă minunată și trainică au fost inspirați de elementele decorative ale chalet-urilor elvețiene. 

Motivele sculptate pe care le regăsim la toate piesele de mobilier care compun colecția sunt de la cele vegetale, precum brazii sau floarea de colț, la cele animale precum capra, lupul, veverițe sau chiar urși.

Culorile folosite sunt clasice și cât mai naturale, baițurile și lacurile reușesc să scoată în evidență într-un mod plăcut fibra și naturalețea lemnului.

În colecția Ursul Carpatin vei găsi atât mese și scaune cât și paturi, dulapuri, noptiere, biblioteci și un model deosebit de ladă de zestre.

Alege piesele de mobilier din Colecția Ursul Carpatin pentru casa de la țară, cabana sau pensiunea ta! Ele au fost concepute astfel încât să poți amenaja atât zona în care oaspeții vor lua masa, cât și zona în care se vor odihni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *