Cum comand si cum platesc?

TERMENI SI CONDITII

CUM  COMAND SI CUM  PLATESC?

 

Preturile afisate pe site pentru mobilierul din lemn masiv, sunt preturi calculate pentru finisajul afisat in poza de prezentare a produsului, ele pot varia in cazul in care cumparatorul doreste personalizarea produsului. Preturile includ TVA.

Costul zero de livrare oriunde in Romania pentru toate produsele care se regasesc pe wwww.francescadecor.ro

 

Comenzile se pot face: 

 

A. Folosind butonul ADAUGA IN COS!

1. Pentru a putea plasa o Comandă în vederea efectuării unei achiziții de produse puteti folosi butonul ADAUGA IN COS 

2. Pe comanda va rugam sa specificati FINISAJUL DORIT si FERONERIA  in sectiunea informatii aditionale, in cazul in care sunt disponibile mai multe optiuni referitoare la produsul/produsele comandate.

5. In cel mai scurt timp veti primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavostra. Va rugam sa verificati corectitudinea datelor de pe factura de avans - informatii despre cumparator, informatii despre produsele comandate si suma de plata.

6 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator prin intermediul postei electronice-email o notificare de acceptare a comenzii.

BTelefonic: la numarul de telefon 0740-229.998

Sunt necesare urmatoarele date:

-        Codul produsului solicitat

-        Detalii de facturare: Nume, Prenume, Telefon, Adresa de facturare. In cazul in care livrarea se face la o alta adresa decat cea de facturare sunt necesare: Adresa de livrare, Numele, Prenumele, Telefonul – persoanei la care se face livrarea.

-        Adresa de e-mail este necesara pentru transmiterea facturii catre cumparator

 

Pentru achizitionarea produselor de pe acest site, utilizam urmatoarele modalitati de plata, cu respectarea termenilor si conditiilor / precizarilor stipulate in acest document:

- Virament bancar in contul:

Cont bancar RON: RO58BTRLRONCRT0383265401

Banca Transilvania - Cluj-Napoca

indicat de catre Francesca Decor, prin ordin de plata, pe baza comenzii plasate online; plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii fiscale pe care clientul o primeste dupa trimiterea comenzii;

Produsele comercializate de Francesca Decor se vor achita in felul urmator:

-  50% avans iar restul de plata se va face inainte de livrarea produsului pe baza facturii fiscale emise.

 

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului FRANCESCA DECOR”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.