Cum comand si cum platesc?

TERMENI SI CONDITII

CUM  COMAND SI CUM  PLATESC?

 

Preturile afisate pe site pentru mobilierul din lemn masiv, sunt preturi calculate pentru finisajul afisat in poza de prezentare a produsului, ele pot varia in cazul in care cumparatorul doreste personalizarea produsului dupa specificatiile sale.

Preturile pentru produsele tapitate sunt cele afisate pe site insa pot varia in cazul in care clientul doreste personalizarea produsului dupa specificatiile sale.

Costul exact al transportului in cazul in care exista, va fi transmis catre client inainte de lansarea oficiala a comenzii.  

 

Comenzile se pot face: 

 

A. Folosind Formularul de Comanda!

1. Pentru a putea plasa o Comandă în vederea efectuării unei achiziții de produse puteti folosi Formularul de Comanda de pe Site. 

2. Comanda se poate trimite accesand butonul intitulat COMANDA care se regaseste la fiecare produs in parte. Pe comanda va rugam sa specificati denumirea exacta al produsului sau produselor dorite, codul acestora si eventualele detalii, in cazul in care sunt disponibile mai multe optiuni referitoare la un anumit produs - de ex: Finisaje, Stofe, etc.

3. Va rugam sa ne trimiteti si urmatoarele date: Nume, Prenume, CNP/CUI, Telefon, Adresa de facturare si Adresa de email. In cazul in care livrarea se va face la o alta adresa decat cea de facturare va rugam sa ne trimiteti si Adresa de livrare insotita de Nume, Prenume, Adresa de email si Telefon – ale persoanei la care se face livrarea.

4. Inainte de lansarea / finalizarea comenzii  este necesar sa confirmati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.francescadecor.ro

5. In cel mai scurt timp veti primi un e-mail de confirmare a comenzii dumneavostra. Va rugam sa verificati corectitudinea datelor de pe factura de avans - informatii despre cumparator, informatii despre produsele comandate si suma de plata.

6 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator prin intermediul postei electronice-email o notificare de acceptare a comenzii.

 

BTelefonic: la numarul de telefon 0740-229.998

Sunt necesare urmatoarele date:

-        Codul produsului solicitat

-        Detalii de facturare: Nume, Prenume, Telefon, Adresa de facturare. In cazul in care livrarea se face la o alta adresa decat cea de facturare sunt necesare: Adresa de livrare, Numele, Prenumele, Telefonul – persoanei la care se face livrarea.

-        Adresa de e-mail este necesara pentru transmiterea facturii catre cumparator

 

Pentru achizitionarea produselor de pe acest site, utilizam urmatoarele modalitati de plata, cu respectarea termenilor si conditiilor / precizarilor stipulate in acest document:

- Ramburs, in numerar la receptionarea coletului de la curier.

- Virament bancar in contul:

Cont bancar RON: RO58BTRLRONCRT0383265401

Banca Transilvania - Cluj-Napoca

indicat de catre Francesca Decor, prin ordin de plata, pe baza comenzii plasate online; plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii fiscale pe care clientul o primeste dupa trimiterea comenzii;

Produsele comercializate de Francesca Decor se vor achita in felul urmator:

- Piesele de mobilier din lemn masiv se vor achita astfel: 50% avans iar restul de plata se va face inainte de livrarea produsului pe baza facturii fiscale emise.

- Corpurile de iluminat se vor achita astfel: 50% avans, iar restul de plata se va face inainte de livrarea produsului pe baza facturii fiscale emise

- Covoarele se vor achita astfel: 50% avans iar restul de plata se va face fie inainte de livrarea produsului fie prin ramburs in momentul receptionarii produsului.

- Mobilierul tapitat: canapele, fotolii, paturi, coltare, scaune: 50% avans iar restul de plata se va face inainte de livrarea produsului.

 

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului FRANCESCA DECOR”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.