TERMENI SI CONDITII

LIVRARE

Produsele achizitionate de pe site-ul www.francescadecor.ro vor fi livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid sau camioane de transport marfa in functie de volumul produselor, ele aflandu-se in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Livrarile se vor face in maxim 7 zile din momentul in care produsul este disponibil pentru livrare, expeditiile achitate prin OP putand fi deschise la receptia coletului, in timp ce expeditiile cu ramburs vor putea fi deschise doar dupa achitarea contravalorii rambursului. Termenul de livrare pentru fiecare produs in parte va fi precizat in email-ul trimis pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.

Livrarea mobilierului va fi facuta in intervalul orar 08,00-20,00, de luni pana vineri, data exacta a livrarii fiind transmisa de catre furnizor cumparatorului pe e-mail cu cel putin 24 de ore inainte de data livrarii.

In cazul in care furnizorul, din vina sa sau din motive independente de vointa sa, nu poate respecta termenul de livrare, va anunta in termen de maxim 24 de ore cumparatorul pentru stabilirea de comun acord a noului termen de livrare. Cumparatorul poate refuza decalarea termenului de livrare, iar in caz de intarziere, furnizorul va suporta penalitati de intarziere in cuantum de 0.015%/zi de intarziere, din valoarea produselor nelivrate in termen. Cuantumul penalitatilor de intarziere nu poate depasi valoarea asupra careia se calculeaza.

Francesca Home Decor Srl se angajeaza sa aleaga serviciul de transport potrivit pentru produsul achizitionat de catre clienti, costul expeditiei fiind suportat pentru unele produse de catre cumparator (lucru mentionat in descrierea produsului), iar pentru altele transportul este asigurat de catre Francesca Home Decor SRL. (lucru mentionat in descrierea produsului)

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de FRANCESCA DECOR pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare. 

Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.

Pretul pentru transport difera in functie de mai multi factori: precum greutatea, volumul produselor comandate, si locatia. Costul exact al transportului va fi transmis catre client inainte de lansarea oficiala a comenzii.  

Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care Francesca Decor a incheiat contract de colaborare. Piesele de mobilier din lemn masiv vor fi livrate montate sau demontate dupa caz. Cele care sunt livrate montate sunt livrate in acest mod la recomandarea inginerului de productie pentru a nu fi afectata rezistenta produselor! (in cazul anumitor modele de mese-stabilitatea). Toate produsele vor fi livrate în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Cumpărătorul are obligația să desfacă și să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, să desfacă și să verifice, integritatea coletelor fragile .

Instructiuni de receptie si manipulare a marfii:

1. Produsele vor fi livrate până în faţa imobilului în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.

2Piesele de mobilier din lemn masiv vor fi livrate montate sau demontate dupa caz. Cele care sunt livrate montate, sunt livrate in acest mod la recomandarea inginerului de productie pentru a nu fi afectata rezistenta produselor! (in cazul anumitor modele de mese-stabilitatea).

3. Receptia cantitativa. In momentul livrarii marfii Cumparatorul va verifica conformitatea intre numarul de colete primite si numarul de colete de pe documentul de insotire al marfii. Daca apar diferente se consemneaza pe documentul de insotire al marfii emis de catre transportator (AWB /CMR)) si se intocmeste un Proces Verbal de constatare a diferentelor, care se semneaza de catre Cumparator si de catre reprezentantul firmei de transport care face livrarea.

4. Verificarea integritatii amabalajului. Cumparatorul verifica amabalajul, iar in cazul in care apar deteriorari evidente care ar fi putut sa duca la deteriorarea continutului coletelor( ambalaj gaurit, taiat, lipsa, etc.), pe parcursul transportului sau semne ca coletul ar fi fost deschis dupa sigilare, produsele de mobilier nu trebuie receptionate, cu mentionarea motivatiei pe documentul de insotire a marfii, prezentat de catre reprezentatul companiei care face livrarea. Se recomanda a se face poze daca este posibil.In cazul in care Cumparatorul face receptia marfii livrata in ambalaj evident deteriorat, Vanzatorul isi declina responsabilitatea rezolvarii unor reclamatii ulterioare;

5. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru deteriorarile aparute in timpul manipularii si montarii defectuoase a produseleor de mobilier, ulterior receptiei acestora.

6. In cazul in care se vor observa defecte de fabricatie, se va anunta Vanzatorul, francescadecor.ro, in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 24 de ore de la receptia marfii. Francescadecor.ro nu poate fi facuta responsabila pentru deteriorari ale produselor, (zgarieturi, lovituri, etc.) aparute in timpul manipularii si montarii produseleor de mobilier.

7. In cazul produselor care se livreaza nemontate, montajul cade in sarcina cumparatorului, iar in cazul in care este vorba despre un produs complex, se recomanda apelarea la personal specializat. Se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor de asamblare, care se livreaza impreuna cu produsul.

Fiind de acord cu aceşti “Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului FRANCESCA DECOR”, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.